Yukarı Karavaiz Ortaokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://yukarikaravaizortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Gaziantep Araban Yukarı Karavaiz Mahallesi / Yukarı Karavaiz Ortaokulu
VİZYON : Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, ilçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü, geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan, evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen, bir okul olmaktır.
MİSYON : Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : *1-Okulumuz 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında 16 Ortaokulun Katıldığı Bilgi Yarışmasında ilçe ikincisi Olmuştur. **2-Okulumuz 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında 16 Takımın Katıldığı Futbol Turnuvasında Tüm Rakiplerini Yenerek ŞAMPİYON Olmuştur. ***3-Okulumuz 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında 17 Ortaokulun Katıldığı Bilgi Yarışmasında 1 soru farkla ilçe ikincisi Olmuştur. ****4-Okulumuz 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği ve 16 Ortaokulun Katıldığı futbol turnuvasında "Şampiyon" Olmuştur. *****5-Okulumuz Kız Voleybol Takımı 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında 16 Ortaokulun Katıldığı Voleybol Turnuvasında Şampiyon Olmuştur. ******6-2015-2016 Eğitim Öğretim yılında 1000 öğrencinin katıldığı "Siyer" yarışmasında okulumuz 1. olmuştur. *******7-Okulumuz 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında 16 Ortaokulun Katıldığı futbol turnuvasında ilçe ikincisi Olmuştur. ********8-2015-2016 Eğitim Öğretim yılında TEOG ilçe 1. si okulumuzdan çıkmıştır.
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane :
Kütüphane :
Hazırlık Sınıfı :
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Tekli Öğretim
Kantin:
Yemekhane :
Revir :
Bahçe :
Saatler : Başlama 08:30 - Bitiş 15:00
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okulumuza öğrenci ulaşımı servis ile öğretmen ulaşımı kendi imkanlarıyla yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yukarı Karavaiz Mahallesi Araban İlçesi GAZİANTEP ayrıca Google Earth veya Google Haritalar programında arama çubuğuna 37°27´31.2"N 37°48´42.1"E koordinatlarını girerek okulumuzun uydudan görünümüne de ulaşabilirsiniz.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçeye 14 km, il merkezine ise 79 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzun il ve ilçe düzeyinde düzenlenen bir çok spor dalında düzenlenen turnuvalarda önemli başarıları vardır.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuz il ve ilçe düzeyinde düzenlenen bilimsel çalışmalarda ve bilgi yarışmalarında yer almaktadır ve önemli başarıları vardır.
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :