Yukarı Karavaiz Ortaokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://yukarikaravaizortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Gaziantep Araban Yukarı Karavaiz Mahallesi / Yukarı Karavaiz Ortaokulu
VİZYON : Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, ilçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü, geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan, evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen, bir okul olmaktır.
MİSYON : Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Okulumuz 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında 16 Ortaokulun Katıldığı Bilgi Yarışmasında ilçe ikincisi Olmuştur. Okulumuz 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında 16 Takımın Katıldığı Futbol Turnuvasında Tüm Rakiplerini Yenerek ŞAMPİYON Olmuştur.
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Tekli Öğretim
Saatler : Başlama 08:30 - Bitiş 15:00
Isınma : Kalorifer
Lojman : Sayısı:0
Ulaşım : Okulumuz ilçeye 14 km, il merkezine ise 79 km uzaklıktadır. Okulumuza öğrenci ulaşımı servis ile öğretmen ulaşımı kendi imkanlarıyla yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yukarı Karavaiz Mahallesi Araban İlçesi GAZİANTEP ayrıca Google Earth veya Google Haritalar programında arama çubuğuna 37°27´31.2"N 37°48´42.1"E koordinatlarını girerek okulumuzun uydudan görünümüne de ulaşabilirsiniz.